Koç Üniversitesi İlk Yardım Bilgilendirme ve İlk Yardım Uygulamaları Etkinliği

İlk Yardım Yaparak Kurtardığınız, Büyük Olasılıkla Sevdiğiniz Birinin Hayatı Olacaktır!

Koç Üniversitesi İlk Yardım Eğitim Merkezi (KUİYEM), “İlk yardım yaparak kurtardığınız, büyük olasılıkla sevdiğiniz birinin hayatı olacaktır” sloganı ile, ilk yardım eğitimlerinin önemine dikkat çekmek, eğitimleri yaygınlaştırmak, farkındalık yaratmak ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği “Dünya İlk Yardım Günü” kapsamında “İlk Yardım Uygulamaları Etkinliği”ni bu yıl 25 Eylül 2018’de Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde düzenledi.

Eğitimlerimiz Koç Üniversitesi öğrencilerimize UNIV 101 Programı kapsamında verildi.

Üniversite çalışanlarımızın, doktora öğrencilerimizin ve üniversitemizde bulunan yabancı konuklarımızın ilgi gösterdiği etkinliğimizde 368 kişiye ulaşılmıştır.

Etkinliğimizden Kareler