Koç Ünversitesi İlk Yardım Eğitim Merkezi (KUİYEM) Sağlık Bilimleri Kampüsünde Eğitimlerini Sürdürüyor

İlk Yardım Eğitimi Almak, Sosyal Sorumluluktur!

Kazalardan sonra ölümlerin yüzde 10’u ilk 5 dakika içerisinde, yüzde 50’si ilk yarım saat içerisinde meydana geliyor. Etkin, hızlı ve bilinçli ilk yardımcılar, özellikle trafik, iş ve ev kazalarında sakatlık ve ölümleri önleyebiliyorlar.

Özellikle şirket ve diğer kurum çalışanlarına İlk Yardım Eğitimi sunmak üzere kurulan Koç Üniversitesi İlk Yardım Eğitim Merkezi (KUİYEM), altı yıldır Nişantaşı Kampüsünde verdiği hizmeti 2016 yılından itibaren Koç Üniversitesi Hastanesi Sağlık Bilimleri Kampüsünde sürdürmeye başladı. Modern öğrenim teknolojileri ile donatılmış yeni kampüsteki eğitim kursları; insan anatomisine yakın maket ve materyallerin yardımıyla, öğrenen odaklı, interaktif eğitim teknikleri kullanılarak veriliyor.

16 saatlik Temel İlk Yardım Eğitimi’ni alan başarılı kursiyerlere yapılan sınav sonrası T.C İl Sağlık Müdürlüğü onaylı Temel İlk Yardımcı Sertifikası ve İlk Yardımcı Kimlik Kartı veriliyor.

Kurumlara İlk Yardım Bilgilendirme Semineri

İlk yardım sertifika kurslarının haricinde, kurum çalışanlarına, ilk yardım prensiplerini aktarmak amacıyla 2-4 saatlik Türkçe ve İngilizce İlk Yardım Bilgiledirme Seminerleri, KUİYEM Eğitmenleri tarafından kampüste veya ilgili kurumun tesislerinde düzenlenebiliyor.

İlk Yardım Eğitimi almak için Eğitim Takvimimizi inceleyip, Başvurunuzu yapabilirsiniz.

Hale Bilgiç

Koç Üniversitesi İlk Yardım Eğitim Merkezi Mesul Müdür